Nice from far but far from nice…

Två race idag. Nordlig riktning med en vind på mellan 3-6m/s. Otroligt mycket skift och tryckskillnader gjorde det väldigt svårt där ute på banan och framförallt med strömmen som växlade i styrka och riktning.

Jag hade väldigt svårt idag att hitta rätt på banan. Ena stunden var man på högersidan vilket visade sig kass pga strömmen från vänster sidan.. AHA en idé, jag kör vänster nästa kryss..smart? ”Yeees ser bra ut, nej vad händer nu?!” strömmen vänder och höger blev fördel och så höll det på.. Två skitrace i botten tyvärr. Nu har jag varit där och seglat och tänker inte härva där igen! Där vinner man inget…

Resten av laget är inte heller helt nöjda. Jeppe fick till ett gott race i sista, en 6e plats. Gött jobb! Det är där det ska seglas.

Vår husbonde Bill på vårt B&B var ute idag och fotade lite.. Fast på juniorbanan.. Han lyckades dock få lite shots på Väs och mig på inseglingen.

För övrigt har det varit gött väder med sol idag i England inte allt för ofta det är det här. Så vi njuter av det, suger in all energi och laddar för imorgon!

av axelssonsailing Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s