Back in town!

Hemma igen i Sverige. Englands sol och värme har byts ut mot ett regnigt Göteborg. Borde väl vara tvärtom?

Kom hem förra veckan och sen dess har det varit fullfart varje dag. Mek med att få ordning på höstens kurser på Chalmers, träningsplan, fixa lägenheten, träffa familj och vänner efter några veckor on the road. Nu är äntligen allting på plats som det ska vara. Känns kanoners. Segling till 100% och skola 50%. 150% fart, måste ju gå bra? 🙂

VM avslutade jag bra i bronsfinalen. Fick till 4 bra race av 5, ett litet kvitto på att man inte är helt kass ändå även om VM-veckan var tung för kroppen och huvudet. Efter snack med Steven(coach) och Per (sportchef GKSS) under veckan så känns allting inför höstens träning riktigt bra. Jag har rett ut vad som behövs läggas mer fokus på nu under hösten för att kunna jobba framåt.

Det har blivit mycket fys de senaste dagarna, båten kommer hem nästa vecka så tills dess blir det många timmar på cykeln.

Under hösten nu kommer det bli väldigt mycket träning. Något som jag ser fram emot. Vi kommer köra seglingsträning nästan varje dag i Långedrag och Lerkil för att få lite mer vågträning fram tills mitten av November ungefär.

I november sen skickar vi i Ungdomslandslaget ner våra båtar till Las Palmas, Gran Canaria för träning och tävling i vinter. Första vändan blir i början av December, då är det en Regatta och träning. Här hemma har vi två stycken Grand Prix regattor kvar. Nästa helg i Nynäshamn och helgen efter det i Stockholm (KSSS).

Så ligger det till inför hösten. Nu är det bara att följa planen och jobba på, stenhårt!

av axelssonsailing Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s