Ny träningsvecka, Norrmän på besök

GP4 i helgen avslutades med 3 stycken goa vridiga hårdvindsrace på söndagen. Fick till en ok serie 2,2 och 8. Blev 8a totalt… Jeppe ångade på och spikade alla race utom det sista. Bra häng! 😉 Dave 2a och Axelsson Jr 3a.

Nu är det ny träningsvecka och vi har fått besök av våra rika norrmän. Stenhård träning direkt igår, måndag, efter helgens GP. Mycket fokus på balans i båten på kryss. Något som jag känner att jag kan bli otroligt mycket bättre på i dem förhållanden som vi har haft nu i två dagar.  10 m/s, platt vatten och vrid. Gäller att hela tiden att vara snabb med skotet innan och efter vindbyar för att hålla ett jämnt horisontellt lut på båten. Mycket pannben och koncentration.

Känns i kroppen såhär på kvällen, duktigt trött. Två hårda pass igår och ett idag på eftermiddagen men det kommer ge resultat. Gött med lite göjsnack med norrmännen med, de höjer nivå på våra dagliga skämt, eller så är det deras sätt att prata på.. Skrattar görs det iaf!

Träning imorgon igen kl 10. Sedan skola för en stund. Till helgen drar vi iväg igen österut mot huvudstaden för vårt sista GP.

av axelssonsailing Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s