Gran Canaria nästa..!

Några intensiva veckors träning har det varit. Känns gott i benen efter två dagars vila nu under helgen. Våran avslutande vecka i Marstrand var helt super! Vågor, mycket vind och tokhäng. Blev mycket fartkör som vanligt och långa länsar. Båtfarten har successivt blivit bättre och bättre på kryssarna. I det stora hela känns det som jag har höjt min lägsta nivå något nu. Länsarna har också tagit sig. Mycket bättre ”flow” och fokus. Har kommit på att jag ska prata med vanlig samtalston till mig själv hur jag ska ta vågor, styra, rycka, pumpa allt det där säger jag till mig själv som en coach typ. Fungerar bra för så fort jag slutar prata då vet jag att jag måste fokusera mera. Innan har jag tänkt i huvudet hur jag ska köra men jag tycker att jag ofta låter andra tankar komma i vägen. På mitt nya sätt blir de små koncentrationsluckorna väldigt små..! Bra grejer.

Tog några bilder sista dagen i Marstand. Steven hade åkt hem dagen innan så vi var själva ute. Min tanke var att få lite goa filmer men batteriet dog precis när vi börja och fick bara några enstaka bilder…

I måndags var Väs, Cissi och jag uppe i Södertälje för packning av våra båtar till GC. Allt gick smidigt och bra. Dave hade slagit på sitt ”packnings-mode” och styrde upp det hela kanon! Äntligen är vi pågång mot varmare breddgrader. Känns gött! Lite värme skadar inte emellan höststormarna.

Kom precis hem från GKSS har kört ett stormpass med Per W. 21 m/s uppmättes  vid hamnen. Det gick fort!:P

Fortsatt träning nu resten av veckan, hej å hå!

Bilder Marstand

Väs och min båt hängande i taket på containern!

Några båtar till in..

Allt som allt 10st lasrar + en gummibåt Väs var happy!

av axelssonsailing Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s