Vintern kommer tidigt..

Nu har vintern kommit till 100% här i GBG. Det är snö, halt, minusgrader och mindre trevligt att ge sig ut på flaket utanför Långedrag 😉 Detta har gjort att seglingspassen har blivit allt färre de senaste två veckorna vilket har gett mer tid för fysträning och lite mer fokus på skolan. Suget efter att få komma ut på havet blir allt större och större men som tur är sticker vi till Las Palmas redan nu på onsdag. Kommer bli grymt!

Vi kommer vara där från den förste till den nionde. Vi börjar med lite träning fram till den tredje sen börjar Olympiska Regattan den fjärde och håller på fram till den åttonde. Förhoppningsvis så blir det bra träning och hårda race. Tillsammans med mig ner reser den berömde Victor Väs Västernäs, vi kallar oss för övrigt numera för Team AxeVäs! One team, one goal, two challenges! Amerikanskt och bra… Sen är det några masters från stockholm.

Träning kommer vi ha med det danska landslaget under de flesta träningsperioderna nu under vintern. Både Torbjörn Schierup och Mads Bendix två seglare som verkligen börjat visa framfötterna nu på resultatlistorna på mästerskap och världscuper. Torbjörn vann exempelvis JVM iår. Ska bli kul att se vad vi kan lära oss av varandra.

Sen en annan sak, jag har hittat något GRYMT!! Om ni kollar på flikarna så kan ni se att jag har lagt till något som heter Kyäni shop. Vad är detta?

Jo, under hösten här har jag spånat om och försökt lära mig om vad jag ska stoppa i mig för att må bra, nå mina mål och få kroppen att fungera så effektivt som möjligt. Man ska ha vitaminer här, koldhydrater då, gärna fisk tre gånger i veckan eller någon illasamaknde olja..Hej å hå alldeles för mycket att hålla ordning på för att få saker och ting enkelt och effektivt, tycker jag sen kostar alla burkar man ska köpa skjortan!

Men nu har jag äntligen hittat det rätta, enkla och goda. KYÄNI! Tre produkter som är mycket enkla och goda som man tar varje dag för att hålla kroppen i balans och god form. De tre olika produkterna bildar något som kallas Hälsotriangeln som består av Kyäni Sunrise, Sunset och BodyFX. Alla med olika funktioner som ni kan läsa mer om under Kyäni fliken. Riktigt bra grejer som jag rekommenderar till 100%!! Jag gillar produkterna såpass mycket att jag faktiskt i veckan har blivit distributör för Kyäni här i Sverige.

Vill ni testa produkterna så ring mig så ordnar jag prover till er. Ni måste bara ha detta!

Nu ska jag rulla ut mina nya segel och klistra sponsorlogger 🙂

av axelssonsailing Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s