Racing imorgon!

Pastan kokar, köttet steks och salladen skärs upp och vi laddar för fullt inför imorgon. Skall blåsa maxhäng så nu gäller det att ladda kroppen med energi. Varit ännu en kanonfin dag 25 grader och sol och en 7-8m/s från syd. Väs och Johan fick klara sig utan mig där ute idag, har känt mig lite smått risig i kroppen den senaste veckan och min hosta kom tillbaka lite smått under natten. Så jag stannade kvar inne i hamn och vilade kroppen, hoppas det är rätt medicin. Man kan ju hitta en hel del roliga ”mediciner” på apoteken här..eller på gatan för den delen..men nä några cappuccinos från vår gode spanjor i restaurangen och en vilosolstol hoppas jag gjort susen idag!

Registrerad och klar inför regattan nu med. Alltid lika kul att få en goody-bag när man registrerar sig, iår fick man två t-shirt och en keps. Perfekt att utöka t-shirt lagret så man slipper tvätta onödigt många gånger..;)

Första start imorgon är kl 12. Man har planerat 12 race på fyra dagar och med lite enkel matematik blir det 3 race per dag. Gött! I med käk i magen, sova och ut och hänga kl 12 imorgon. Lite väder info nedan!

Väs och Johan nere på hamnplan framför Club Nautico, Royal big time!

av axelssonsailing Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s