Hemma och Rasmus vinner Världscupen i Miami!!

Äntligen hemma efter en lång resa..! Igår hade vi sista seglingsdagen och vilken dag! 8m/s från S vågor en viss glimt av solen. Det blev ett avslutande träningspass med fartkör och race i slutet. Träningsveckan har varit helt kanon med träning och alla polarna runt omkring. Nu är det ”vila”= fys två gånger om dagen fram tills den 11e Feb då Väs och jag sticker ner igen för ytterligare 12 dagars träning med danskarna.
Medan vi varit i Las Palmas och tränat var Rasse, Emil och Jeppe i Miami och körde Världscupen. Otroligt bra seglat av alla tre men BÄST och nummer 1 totalt blev Rasse!! Otroligt bra gjort och det bådar gott för oss alla i landslaget att vi har så grymma gubbar! Rasse fick också revansch mot Paul Goodison som förstörde Rasses framgångar i Beijing. Nu fick han sig en rakhöger! Gött!

Ligger nu här hemma i sängen och pustar ut och kollar lite video från träningspassen. Kommer en analys av allt så fort jag fått sova ut lite.. Det blir inte mycket sömn när man ligger på ett stengolv på Stansted flygplats i sex timmar, gött nog hade Johan våran junior med sig priority pass vilket innebär, lounge access! Sweet med all frukost man bara kunde trycka i sig och en liter kaffe, kanon, på gång igen i någon timma för att sedan toksomna på flyget medan flygvärdinnan utförde säkerhetsdemonstrationen..
Älska livet som seglare..!
Lite fler bilder..

av axelssonsailing Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s