Tack GC!I Träning bland delfiner, ett bra avlsut :)

Idag körde vi vårt sista träningspass här nere på GC för iår med hoppande delfiner runt båtarna! Det har varit tre väldigt givande tränings/tävlings perioder. Började i december med den Olympiska Regattan och träning. Väs 2a jag 6a.
Januari vart det träning för hela slanten, juniorerna Johan och Niklas var med och höjde stämningen i lägenheten och på hamnplan! Vi körde på med träning tillsamans med danskarna och hade Anders Nyholm som coach och lärde oss att segla på nytt igen. Mycket teknik fokus vilket vi byggt vidare på nu i februari då Johan Wigforss hängde med ner också. Riktigt bra, jag känner en klar skillnad tekniskt sett i slag och gippar, mycket mer fart och balans.
Länsarna vilket jag lagt mycket betänkande kring har varit utmanande, jobbar mig sakta fram i detaljer och försöker finna rytmen och känslan i det hela för att bli ännu snabbare. Väs har varit sneppet snabbare hela tiden på läns vilket egentligen vart bra på ett sätt då han kunnat coacha fram lite tänk som han har och även tekniska bitar. Det är de små detaljerna som avgör!
Allt som allt så har det vart kanon och jag känner mig stark inför 2011 säsong, goa minnen och ”sjuka grejer”(lill-Johans sköna uttryck) tar jag med här ifrån tillsammans med fräscha och nya seglingstänk, saker att bygga vidare på ,ja, en perfekt vinterperiod!
Nu väntar en god natts sömn på ”Sunktet” och imorn flyg hem mot en kallt Sverige via Bryssel!
Nästa vända blir om ca tre veckor, Italien nästa!
Tack till er mastergubbar också, Peter, Martin o Ubbe, vilka stjärnor. För som inte börjat träna gör det inför GP serien för dessa gamla stånkar är snabba!

Two thumbs up!! 🙂 Andy


Va vill Väs?

Alright, vi är nöjda gubbar! 🙂

av axelssonsailing Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s