Första passen med Finn, video och bilder!

Då var Lasern såld och nu är det 100% Finnjolle. Förra veckan satte jag igång och började träna, kändes riktigt riktigt bra!! Under veckan körde jag tillsammans med mentorn Daniel Birgmark och ”den äldre junioren”  Björn Allansson, vi kommer försöka köra så mycket vi bara kan tillsammans nu ute i Långedrag under sommaren och hösten. Båtfart och så var bra, hängde på finfint, gött!

Just nu handlar det om att ”komma in i båten”. Leker med balansen i båten, hur den beter sig i vågor etc etc.. Finns otroligt mycket mer och göra i Finnjollen än Lasern i trim och sedan är det även fri pump på öppna bogar vilket får lats och armar att bli helt döda efter ett lite hårdare pass i 5+ m/s. Brutal båt som bara plöjer, varför har jag inte bytt tidigare?! haha, det är så sjukt kul det här alltså!! Den som inte testat Finn, gör det!! Det är en sån sjuk smärta i kroppen efteråt men allt väl värt det, jag har nog inte känt den absoluta smärtan än heller, can´t wait!!

En annan bra grej med, nu väger jag 90,2! Yeees och då var det på morgonen, nästan 91 på kvällen. Det gick fort från 88 till 90,2 genom att bara lägga till lite extra pasta och potatis. Schyst.

Kolla in lite footage från första veckan nedan, farsan, lill-syran Alva och flickvännen Madeleine var ute och filma och tog kort, bra gjort!


av axelssonsailing Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s